EXPO APA JETTE

7>27 april 2018
Abdij van Dielegem - Tiebackxstraat 14
Van dinsdag tot zondag van 14u tot 18u
Op 21 en 22 april (APA) van 11u tot 19u

Finissage op 27 april om 19u

De kunstenaars geportretteerd
De Jetse kunstenaars vormen het hart van het artiestenparcours. Om hen extra in de kijker te plaatsen, vormen ze dit jaar zelf het onderwerp van een unieke expo. In de Abdij van Dielegem kan u hun portretten ontdekken, van de hand van de Jetse fotografe Sophie Nuytten.


De passie voor fotografie zit Sophie Nuytten reeds van jongs af in het bloed. Ze geniet vooral bekendheid als portretfotografe, maar even goed maakt ze prachtige beelden van evenementen, toevallige ontmoetingen of kunstwerken voor een galerie. Een veelzijdige fotografe dus die een eigen, herkenbare, hele pure stijl heeft ontwikkeld.

Voor deze editie van het Artiestenparcours mochten alle Jetse kunstenaars die deelnemen aan het Artiestenparcours plaatsnemen voor haar lens. Dit resulteerde in een 70-tal intense portretten. De werken worden vanaf zaterdag 7 april tentoongesteld in de Abdij van Dielegem tot en met 27 april. De vernissage vindt plaats op vrijdag 6 april om 19 uur, met een ludieke performance van de Jetse slamdichter Philip Meersman. De foto’s zullen eveneens gebruikt worden in de brochure van het Artiestenparcours, waarin dit jaar extra aandacht besteed wordt aan de Jettenaren.

Info: 02.423.12.65 - culture@jette.irisnet.be

using allyou.net